سه شنبه, 5 ارديبهشت 1396 :: Tuesday, 25 April 2017
کد خبر: 80040
پیشنهاد ویژه دکترسلام؛

دستور تهیه پیتزای ضد سرطان!

دستور تهیه پیتزای ضد سرطان! اتاق خبر 24

خوراکی های ایتالیایی همیشه جز دوست داشتی ترین خوراکی ها بوده اند، از اسپاگتی و لازانیا گرفته تا خوراک اصلی این کشور که پیتزا نامیده می شود. پیتزا در سر تا سر دنیا طرفداران بسیاری را به سمت خود کشیده است، اما پزشکان همیشه توصیه می کنند که از مصرف این خوراکی خوشمزه خود داری کنید! برای داشتن دستور تهیه پیتزای سالم با دکتر سلام همراه باشید.

اگر شما و خانواده تان عاشق پیتزا هستید نیازی نیست خودتان را محروم کنید. به شرط اینکه پیتزا را در منزل تهیه کنید و برای سلامت بدنتان آن را با مواد غذایی که در ادامه ذکر می شود، غنی کنید.

نمی توان عشق و علاقه مردم به پیتزا را نادیده گرفت. واقعیت این است که غرق شدن در فست فود سلامت قلب را به خطر می اندازد. اما اگر شما و خانواده تان عاشق پیتزا هستید نیازی نیست خودتان را محروم کنید. به شرط اینکه پیتزا را در منزل تهیه کنید و برای سلامت بدنتان آن را با این مواد غذایی غنی کنید.

فلفل دلمه ای سبز

یک فنجان فلفل دلمه ای سبز ۲.۵ گرم فیبر دارد که باعث کاهش بیماری قلبی و دیابت می شود. این ماده غذایی حاوی میزان زیادی ویتامین C و E نیز هست که قدرت دفاعی بدن را بالا می برند.

پیاز

پیاز سرشار از ویتامین C، فیبر، اسیدفولیک، آهن، کلسیم و کرستین است که به کنترل فشارخون و حفظ سلامت قلب و عروق کمک می کند.

قارچ

میزان بالای سلنیوم قارچ آسیب های رادیکال های آزاد را می کاهد و «ال – ارگوتیونئین» آن برای جوان ماندن پوست فوق العاده است.

زیتون

زیتون خاصیت ضدالتهابی دارد و میزان بالای هیدرواکسی تیروزول آن ضدسرطان و ضد تحلیل بافت استخوان است. زیتون پیتزا را خوشمزه و سلامت قلب را بالا می برد.

اسفناج

یک لیوان اسفناج ۳۶۰۰ واحد بین المللی بتاکاروتن دارد که سلامت دستگاه قلب و عروق را تضمین و از پیری و سرطان پیشگیری می کند. میزان بالای ویتامین k موجود در این ماده غذایی و همچنین منیزیم، آهن، اسیدفولیک و کلسیم آن باعث غنی سازی پیتزا می شود.

فلفل دلمه ای قرمز

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ۳۰۰ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین C را تأمین می کند و میزان زیادی ویتامین A و بتاکاروتن به بدن می رساند. این فلفل دوستدار قلب و سلامت بدن است و باعث غنی سازی پیتزا می شود.

بروکلی

بروکلی بیش از پرتقال ویتامین C دارد. میزان کلسیم آن نیز بیش از یک لیوان شیر کامل است. بروکلی منبع سولفورافان است که یک ترکیب ضدسرطان می باشد.

کدو

کدو یک منبع فوق العاده منگنز و ویتامین C و A است. این ماده غذایی میزان زیادی لوتئین و زئاکسانتین دارد که به حفظ سلامت چشم ها و پیشگیری از دژنراسیون ماکولای چشم کمک می کنند.

فلفل موزی

این نوع فلفل ها سرشار از فیبرهای غذایی، ویتامین A، پتاسیم و ویتامین C است. در نتیجه یک انتخاب مناسب برای طعم دهی به پیتزا و غنی سازی آن محسوب می شود.

حرف آخر

برای تکمیل غنی سازی پیتزایتان حتماً از نان گندم کامل استفاده کنید. ترکیب این مواد غذایی در پیتزا باعث جذب ویتامین ها و مواد معدنی متنوع و خوبی می شود.

منبع: تبیان

انتهای پیام
اتاق خبر انتها

افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.