جمعه, 5 خرداد 1396 :: Friday, 26 May 2017
کد خبر: 77411

پای اسپاگتی؛ وسوسه کننده‌ی ایتالیایی

پای اسپاگتی ایتالیایی پیشنهادی وسوسه کننده برای علاقمندان به غذاهای ایتالیایی است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
اتاق خبر 24
پای اسپاگتی ایتالیایی پیشنهادی وسوسه کننده برای علاقمندان به غذاهای ایتالیایی است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:
 

  • ۱۷۰ گرم اسپاگتی پخته شده ⠀
  • نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ⠀
  • نمک و فلفل

مواد لازم برای تهیه سس: ⠀

 
  • ۲۲۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ⠀
  • ۲۲۰ گرم سوسیس
  • ۱/۴ فنجان پیاز خرد شده ⠀
  • ۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده ⠀
  • ۱ فنجان سس مارینارا ⠀
  • نمک و فلفل

بخش پایانی:
 

  • ۱ فنجان موزارلا
  • جعفری تازه خرد شده
 
پای اسپاگتی؛ وسوسه کننده‌ی ایتالیایی
 
طرز تهیه:

1-ابتدا اسپاگتی را پخته و در ظرفی ریخته و با روغن زیتون و پارمسان و ۲ عدد تخم مرغ زده شده مخلوط می‌کنیم و در ظرف مخصوص فر قرار می‌دهیم و مقداری پنیر موزارلا اضافه می‌کنیم.

2-در ادامه برای تهیه سس , تمامی مواد ذکر شده را در تابه به خوبی مخلوط کرده و تفت می‌دهیم و روی مواد می‌ریزیم و مجدد پنیر موزارلا را اضافه می کنیم.

3-در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم . سپس با خرده‌های جعفری تزئین می‌کنیم.

انتهای پیام
اتاق خبر 24 - انتهای خبر

افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.