يكشنبه, 30 مهر 1396 :: Sunday, 22 October 2017
کد خبر: 115072

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های دیگه هم طرفدار زیاد داره! یه ترشی تند و شیرین با طعم زعفران.
اتاق خبر 24

 این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های دیگه هم طرفدار زیاد داره! یهترشی تند و شیرین با طعم زعفران.

مواد لازم:

-انبه ۵ کیلوگرم
-نمک به میزان لازم
-زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
-کشمش ۱ مشت
-سرکه ۲ لیوان
-شکر یک و نیم پیمانه
-سیر ۸ حبه
-فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
-سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
-تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
-زعفران دم کرده ۱ استکان

ترشی

آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه زعفرانی:

1. از انبه های نرسیده استفاده کنید.

2. انبه‌ها رو پوست بگیرید و به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

3. سیرها رو پوست گرفته و خرد کنید.

طرز تهیه:

1.به تکه های انبه کمی نمک و زردچوبه بزنید و برای یک روز زیر نور آفتاب بذارید.
2.کشمش‌ها رو به همراه سرکه و شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بجوشونید. انبه‌ها رو اضافه کنید و بذارید چند قل بزنه. بعد سیر و در آخر زعفران رو اضافه کنید. قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه.
3.فلفل قرمز، سیاه دانه و تخم گشنیز رو در ماهیتابه ای که از قبل داغ شده بریزید، بعد از چند دقیقه که عطر ادویه همه جا رو پر می کنه، این ترکیب رو هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
4.ترشی رو در شیشه تمیز و خشک بریزید و درب اون رو محکم ببندید. ترشی بعد از ۳ هفته نگهداری در دمای اتاق آماده می شه.

انتهای پیام
اتاق خبر انتها

افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.