سه شنبه, 2 آبان 1396 :: Tuesday, 24 October 2017
کد خبر: 113766

پلوی چینی با ماهی

برنج را بشویید به همراه صد گرم کره و افزودن نمک و فلفل و شش پیـمانه آب روی اجاق بگذاریدتا به جوش آید .بعد شعله را ملا یم کنید تا آب برنج کشیده شود بعد حرارت را خاموش کنید.
پلوی چینی با ماهی اتاق خبر 24

برنج را بشویید به همراه صد گرم کره و افزودن نمک و فلفل و شش پیـمانه آب روی اجاق بگذاریدتا به جوش آید .بعد شعله را ملا یم کنید تا آب برنج کشیده شود بعد حرارت را خاموش کنید. بقیه کره را داخل یک عدد تابه بریزید روی حرارت بگذارید . رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید . پیاز داغ روی آن بریزید، قارچ را نگینی خرد کنید و به پیاز و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید. پودر سیر ، سویا سس و ا قاشق زعفران را نیز به مواد قبلی افزوده ، یک چهارم پیمانه هم آب یا آب ماهی ( اگر در دسترس باشد ) اضافه کنید و بعد ماهی آب پز شده را به آن ها بیفزایید.

جـوانه ماش و ذرت را هم که خوب قاطی کرده اید به سـس اضافه نمایید شعله را خاموش کنید . در یک قابلمه کمی روغن بریزید یک لایه برنج بریزید و یک لایه از سسی که درست کردید ، این کار را ادامه دهید تا برنج و سس تمام شود. زعفران را روی غذا بریزید و به مدت چهار دقیقه دم بکشد.

مواد لازم

  • نمک و فلفل به اندازه نیاز
  • کره سیصد گرم
  • زعفران دم شده چهار قاشق سوپخوری
  • پیاز داغ یک قاشق سوپخوری
  • سویا سس دو قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
  • پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • کنسرو ذرت یک قوطی
  • جوانه ماش یک پیمانه
  • ماهی آب پز شده یک کیلوگرم
  • قارچ سیصد گرم
  • برنج سه پیمانه
انتهای پیام
اتاق خبر انتها

افزودن دیدگاه جدید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.